Het op de man spelen en mensen onterecht lasteren…

BUTTON_POST_REPLY
Ridouan Aboe Roemaissae
Site Admin
BerichtenCOLON 164
GeregistreerdCOLON Do Mei 30, 2013 1:05 pm

Het op de man spelen en mensen onterecht lasteren…

Bericht door Ridouan Aboe Roemaissae »

Het op de man spelen en mensen onterecht lasteren…De pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet!

بسم الله، والحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله وعلى آله وصحبه وبعد

Na de publieke vernedering van de NTA en de terechte verontwaardiging van de moslimgemeenschap en het aanstippen hiervan door onze broeder Musa IbnYusuf, Hafidahoellaah,, kon een reactie niet uitblijven van de volgelingen van de zogenaamde klassieke orthodoxe Islaam……..Zoals vaker werd er met volle kracht op de man gespeeld en gedaan alsof de broeder bewust mensen zou willen lasteren……De NTA kwamen er goed vanaf!

Het is allereerst zeer vreemd hoe lauw deze mensen op de spionnen uit hun eigen kringen reageerden die met geldelijk gewin een theologische kwestie wilden beslechten door de overheid voor haar gemanipuleerde karretje te spannen.

Deze lieden hebben een geschiedenis van haat jegens Ahloe Soennah (die zij Salafie of Wahaabie noemen) en doen alsof de kritiek op hun sektarische clubje nieuw is en alsof de broeder, Hafidahoellaah, nu ineens mensen onterecht framed etc. Alsof hij dit nodig zou hebben tegen dit theologische lege- en failliete gezelschap?

De geschiedenis wijst iets anders uit, voor de lezers een greep aan artikelen waarvan er velen ter verdediging van de 'Aqeedah waren en gemanipuleerde aanvallen vanuit de Maturidi/Ash'ari/ Soefie hoek. Een ieder kan de artikelen teruglezen en kijken naar:

• De aanleiding van het artikel;
• De datum;
• Wat er aangestipt wordt;
• De argumentatie;

Lees het hier:
BUTTON_POST_REPLY