Altijd weer gesodomieter met Marcouch

BUTTON_POST_REPLY
Gebruikers-avatar
Aboe Hudayfah Musa ibn Yusuf al-Indonesi
Site Admin
BerichtenCOLON 199
GeregistreerdCOLON Za Mei 11, 2013 12:39 am

Altijd weer gesodomieter met Marcouch

Bericht door Aboe Hudayfah Musa ibn Yusuf al-Indonesi »

Altijd weer gesodomieter met Marcouch

De PvdA heeft leenman Marcouch weer naar voren geschoven om moslimzieltjes te winnen, het doek is namelijk al meerdere keren gevallen voor de PvdA en het ware gezicht van deze partij is inmiddels ‘common knowledge’ geworden bij veel welingelichte moslims. De komst van DENK heeft het ook niet makkelijker gemaakt voor de PvdA en elke andere partij met Uncle Tom moslims in de gelederen. De verkiezingen staan in het verschiet dus we zullen wel weer meer van dit soort theater optredens krijgen om moslims te strikken voor hun partij.

Daarom worden de leenmannen weer van stal gehaald, en komt Marcouch braaf opdraven met deze keer de opdracht om zijn moslim achtergrond weer wat meer te laten profileren, in de hoop dat genoeg onwetende moslims zich hierdoor laten misleiden. Want we zagen dhr. Marcouch ineens verschijnen op televisie bij het programma ‘de nieuwe maan’, hij voerde daar een Qur’aan showtje op, het leek net echt. Maar daar bleef het niet bij, nee! Dhr. Marcouch neemt zijn taken als lakei zeer serieus, als hij eenmaal van stal is gehaald dan gaat hij er ook voor, tot het gaatje zullen we maar zeggen…

Dhr. Marcouch heeft ambities, het reciteren uit de Qoer’aan op nationale televisie is niet voldoende voor deze ambitieuze man. Nee, hij moet de Qoer’aan ook gaan uitleggen, want daar hebben de moslims behoefte aan in deze tijd, er zijn namelijk nog niet genoeg malloten die zich als moefti’s gedragen in de moslimgemeenschap.

Dus Dhr. Marcouch zetelt zichzelf op de stoel van een moeftie, maar niet zomaar een moeftie, dat zou te laag gegrepen zijn voor onze principeloze gelukszoeker. Hij is een moeftie voor zijn favoriete groep burgers namelijk ‘de sodomieten’.

Zo opende hij in 2009 nog een Suikerfeest voor homo’s in een homo café, en stond hij mee te feesten op de Gay parade, nu in 2016 is hij inmiddels gepromoveerd tot Moeftie voor homo’s. The sky is the limit zullen we maar zeggen.

Helaas zijn de credentials van Marcouch als moeftie zeer mager, Marcouch heeft totaal geen sterke basiskennis van de Islam, toch denkt hij zich steeds te kunnen uitlaten over de Islam en wat moslims zouden moeten geloven. Zo steunde hij vroeger de radicale links-socialistische groepering Khalq [1] en hun “mudjahidien”, en wilde hij uitreizen naar Afghanistan om zijn socialistische broeders te helpen in de strijd [2].

En zo zegt hij het volgende over zijn religieuze inspiratie bron :

”Als ik dingen niet begrijp, raadpleeg ik de toelichtingen of mijn relaties die ik betrouwbaar en deskundig acht. "Op dit gebied is bijvoorbeeld Youssouf Al Qardawi een boegbeeld in de islamitische samenleving, een Korangeleerde en groot wetenschapper.”

Niemand anders dan Yusuf al-Qardawi het boegbeeld van de radicale sekte ‘de moslimbroederschap’ (ikhwaan al-moeslimien)! De religieuze vorming en achtergrond van Ahmed Marcouch is dus heel duidelijk van de Ikhwaanie- Qoetbie school, toch wijst hij zijn hypocriete vinger altijd richting de Salafisten en beschuldigd hij hen van het vormen van een inspiratiebron voor radicalen, dat is een tekstboek voorbeeld van de pot verwijt de ketel dat hij zwart ziet.

In een uitgebreid artikel [3] hebben wij deze valse connectie tussen het salafisme en radicalisme ontkracht en hebben wij zeer duidelijk de connectie laten zien tussen de verschillende extremistische jihadistische groeperingen en hun gemeenschappelijke geestelijke vader de Ikhwaan al-Moeslimien!

Kortom Marcouch heeft weinig weet van de Islam, en is opgevoed met een extreme en afwijkende interpretatie ervan, toch denkt hij te weten wat moslims zouden moeten geloven en hoe men radicalisering dient aan te pakken.

En nu als moeftie voor de homoseksuelen wil hij de moslims wijsmaken dat de duidelijke verzen in de Qoer’aan, die spreken over de strafbaarheid en verwerpelijkheid van het uitvoeren van homoseksuele handelingen, verkeerd begrepen zijn? En wenst hij de betekenis van de verzen te reduceren naar enkel seksueel geweld. Sterker nog, op basis van zijn persoonlijke Idjtihaad begrijpt hij uit de Qoer’aan dat moslims zelfs homo’s moeten steunen?!

Hij heeft zelf eerder al het voorbeeld gegeven hoe dat “steunen” erin de praktijk uitziet volgens de madhhab van Marcouch: suikerfeest vieren in homo cafés waar de sodomieten elkaar bespringen op de dansvloer, want dat is volgens Marcouch “Een leuk feestje”[4] . En mee feesten op de gay parade want volgens Marcouch was “De Gay Pride fatsoenlijker dan een gemiddelde carnavalsoptocht”!? [5]

Dat de moeftie voor homo’s hiervoor 14 eeuwen aan Islamitische exegese en jurisprudentie aan zich voorbij laat gaan daar heeft hij weinig boodschap aan. Dhr. Marcouch heeft hierdoor meer gemeen met de radicale moslims dan hij waarschijnlijk zelf door heeft, want dit is ook precies dezelfde manier waarop extremisten zoals Isis en haar aanhangers omgaan met religieuze teksten, het negeren van 14 eeuwen aan geleerdheid, het eigenhandig interpreteren van de Qoer’aan zonder de juiste credentials, dit alles om zo de religie naar de eigen hand te zetten en zieltjes te winnen voor de partij.

Zo ziet men dat het voor Marcouch nog best lastig is gebleken om de juiste Islaam te leren kennen, het wil hem al vanaf zijn jeugd niet echt lukken en hij tuimelt van de ene afwijking en extremiteit in de andere. Misschien is het handiger voor de moeftie om, in plaats van uit de kast te komen, er maar weer terug in te kruipen en dan vooral daar te blijven.

Aboe Hudayfa Musa ibn Yusuf

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voetnoten:

[1] Hier zien wij weer de Ikhwaanie-Qoetbie roots van Ahmed Marcouch, ook Qoetb was geïnspireerd door de leninistische en marxistische gedachte goeden. Zou hij zichzelf gevormd hebben vanuit de zuivere Selefie manhaj dan waren deze blunders hem bespaard gebleven.

[2] http://www.npo.nl/radio-brasil/12-07-20 ... RA1_584244

[3] viewtopic.php?f=34&t=606

[4] http://www.parool.nl/buitenland/marcouc ... e~a262855/

[5] http://www.napnieuws.nl/2009/09/25/%E2% ... %E2%80%9D/
Ridouan Aboe Roemaissae
Site Admin
BerichtenCOLON 164
GeregistreerdCOLON Do Mei 30, 2013 1:05 pm

Marcouch Marcouch

Bericht door Ridouan Aboe Roemaissae »

Baraka lahoe fiek agi Musa,

Het vreemde bij deze partij en hun leenman Marcouch is dat zij steeds iets anders verzinnen. Marcouch gaf eerder aan dat hij naar al-Qardaawie terugkeerde voor zijn begrip van de Islaam. Als we dan zien wat al-Qardaawie zegt over sodomie en homoseksualiteit, dan is dit niet anders dan wat de moslims in algemeenheid zeggen……Dus de moslims moeten zich aanpassen aan wat Marcouch wil, maar zijn eigen Moeftie niet? Misschien kan Marcouch toch nog even navraag doen bij al-Qardaawie.......

Aan de andere kant zien wij dat Marcouch netjes binnen de lijn van de partij blijft als partijgenoot Ascher ontbloot wordt als zijnde erg gul met pensioenen toekennen.
Marokkaanse gastarbeiders die letterlijk gestreden hebben en keihard gewerkt hebben worden gekort op basis van het aanpassen van het pensioen aan de levensstandaard van het land waar zij verblijven(lees bezuinigen op waar deze gastarbeiders letterlijk recht op hebben en dit achteraf inzetten!!!!).
Men zegt daarmee verdragen op die men zelf afgesloten heeft met een soeverein land als Marokko. Zou men dit ook doen bij Nederlandse pensioengerechtigde in het buitenland, zoals Frankrijk, Spanje en andere landen?1

Aan de andere kant krijgen Zionisten in bezet gebied (ja u leest het goed) EXTRA pensioen. Dus men mag in nederzettingen in bezet gebied wonen, wat op zichzelf illegaal is, op het land van Palestijnen en dan wordt men daarvoor extra beloond met extra pensioen. Dus er wordt niet gekeken naar de hoogte van inkomens daar, niet of men in een bezet- en geroofd gebied woont, men is geen lid van de EU, maar gelijk lappen maar en meer betalen aan deze Zionisten. En dan doen alsof men kijkt naar mensenrechten......

Nergens zien wij de partij van de Arbeid openheid van zaken geven en men wil het zo snel mogelijk in de doofpot stoppen. Nou Marcouch waar ben jij nu? Nadat jij praktiserende moslims in hun hemd liet staan en vond dat zij zich moeten aanpassen aan de wensen van werkgevers en jij totaal niet keek naar hun belangen, ben jij nu ook stil.
Maar als het om homo’s en het afwijzen van daden van moslims gaat, sta jij vooraan?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voetnoten:

[1] http://financieel.infonu.nl/geld/108570 ... w-etc.html
Er is dus sprake van totale willekeur........De reden dat men Turkije en Marokko op de korrel neemt is puur racistisch of ingegeven voor stemmentrekkerij.
Men kijkt niet naar het feit dat bijv. de gezondheidszorg in Marokko in sommige gevallen duurder is dan in Nederland. Ook niet naar het feit dat deze mensen premies hebben afgedragen waarop de hoogte van hun huidige pensioen is gebaseerd. Krijgt men de teveel betaalde premie terug?

Anders kan het niet verkocht worden. Dat Marokkanen en Turken na hun pensioen goed leven is iets waarvoor zij gewerkt hebben en het is niet meer dan eerlijk dat zij daarvoor beloond worden en de gehele hoogte van hun pensioen krijgen.
Want als een autochtoon ervoor kiest om 1 maand in Nederland te zijn en de rest van het jaar in pakweg Spanje verblijft, dan krijgt deze pensioengerechtigde ook hun pensioen volledig!

Dat men nu met spelletjes komt om gebieden uit te sluiten is zwak.
BUTTON_POST_REPLY