Al het goede zit in het navolgen van de Selef

Samenvatting zitting met ash-Shaykh Maahir ibn Dhaafir al-Qahtaani.

in Geschiedenis door

بسم االله الرحمن الرحيم

Wij danken Allaah – ‘azza wa jall – dat Hij het mogelijk gemaakt had voor ons om met de Edele Shaykh Maahir ibn Dhaafir al-Qahtani – hafidhahoellaah – een zitting te kunnen hebben op 5 Radjab 1434, wat overeenkomt met 14-05-2013.

Een zitting die plaats heeft gevonden in Stichting al-Oelfa van onze broeders in Amsterdam – moge Allaah ons en hen barmhartig zijn. De Shaykh – moge Allaah hem belonen – had ons uitgenodigd om te spreken over de fitnah- en meningsverschillen in Nederland, en heeft hier, ondanks zijn drukke programma, tijd- en moeite voor vrijgemaakt.

Wij danken ook onze broeders van Stichting al-Oelfa, dat zij hun Stichting hadden beschikbaar gesteld voor deze mogelijkheid, en voor hun gastvrijheid jegens ons en alle andere broeders: Djazaahoemoellaahoe ghayra al-Djazaa`.

De broeders aanwezig waren: Ash-Shaykh Maahir al-Qahtaani, Aboe Moendhir ‘Abdoellaah al-Djazaa’irie, Aboe Ishaaq al-Maghribie, Mohammed bin Khalifah van Team an-nasieha, Aboe ‘Abdillaah Boeshta, Tarik Boumansour, Ibrahiem al-Yemeni, Abu Hudayfa Musa al-Indonesie, Aboe Roemayssae Ridouan al-Hollandie, Ibrahim ibn Muhammed al-Maghribi, Naweed al-Baakistaanie, Fouad al-Maghribie, Aboe ‘Oebaydirrahmaan Muhammed, en een aantal andere broeders die wij niet van naam kennen.

Alhamdoelillaah was het een profijtvolle zitting, en wij zullen zo eerlijk en neutraal mogelijk een korte samenvatting schrijven over de belangrijkste punten.

Lees het hier:

Samenvatting zitting Shaykh Maahir 1.0

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*

Meeste recente van Geschiedenis

Ga naar Boven