ISIS van de Franse Revolutie. De ontbloting van ‘Adel Al-Kalbaani door dr. Sultaan bin Faleh Al-Asqa.

in Geschiedenis door

 

Wie onze realiteit overdenkt en de geschiedenis leest, zal versteld staan van de herhaling van gebeurtenissen uit het verleden en hun gelijkenis met de hedendaagse omstandigheden. En dit is onze dichter Tarfa bin Al-‘Abd in de onmacht van zijn dichtvers, zegt hij:

“Wat lijkt de nacht op gisteren.”

En onze vriend Ibn Khaldoen wendde zich in zijn inleiding tot deze observatie en zei:

“Het verleden lijkt op wat komen gaat als water (dat opgaat) in water.”

En dit is waar, en hiervan is wat we vandaag zien van deze nieuwe sekte die verscheen in de landen om ons heen met de revoluties van 2011, die groep die zichzelf ten onrechte aan de hemel toeschrijft, en oordeelt over het ongeloof van alle mensen en het geloof monopoliseert voor haar aanhangers, en veel van haar volgelingen kennen het verschil niet tussen een letter A (in het Arabische alfabet) en een lichtpaal!

Zij is bekend geworden door het afhakken van hoofden en het beheersen van de methoden van doden en onderdrukken. Dit is wat de groep van Da’ish wordt genoemd (inhoud).

Een groep die zich verbergt en vlucht binnen “enkel” onze landen, en onze grondgebieden “alleen” zijn hun slagvelden, en onze hoofden staan ​​”slechts” op hun lijst met doelen.

Deze afschuwelijke, vervormde nieuwe groep “Da’ish”, was niet voortgekomen uit de methodologieën van onze aslaaf (voorgangers), noch werd hij in onze landen geboren, maar hij had een voorganger in het Westen en in hun geschiedenis.

Lees het hier:

ISIS van de Franse Revolutie. De ontbloting van ‘Adel

Geef een reactie

Your email address will not be published.

*